7 Eylül 2009 Pazartesi

Eski Açık Kapanıyor






ultrAslan'ın ileri gelenlerinin Ali Sami Yen'in Kapalı tribününü bırakıp, Eski Açık tribüne geçmesi sonrası, Galatasaraylı İş Adamları Derneği'nin katkılarıyla Eski Açık tribünün üstü kapatılmaya karar verildi ve bu konudaki çalışmalar yukardaki fotoğraflarda da görüldüğü gibi bitmek üzere. Ses akustiği açısından yararlı olmakla beraber yapılan portatif çatı, tribüne dikilen destekleyici direkler yüzünden yapılacak kareografileri büyük oranda etkileyecek. Bu konuda en büyük şikayeti Bursaspor'un Teksas taraftar grubu çekiyordu. Onların da bulunduğu kale arkasında direkler yer almakta ve büyük boyutta bez pankartlarla açamamaktadırlar. Yani, daha önceki senelerde Eski açıkta gördüğümüz Godfather ve Street Fighter gibi çalışmaların yapılması artık daha zor olacak. Tabi ultrAslan kareografi grubundaki arkadaşlar buna da bir çare bulurlar, çok zor bir şey değil. Yazıyı bitirirken, tribundergi forumdaki bir arkadaşın cümlesiyle noktayı koyayım:
"Biz kapalıdan ayrılsak da kapalı bizi bırakmıyor"

9 yorum:

Bay Kerahet dedi ki...

görsel olarak felaket olmamış mı hocam sence? :S

o direkler falan günü kurtarmak falan ok de gerçekten masrafa bile değmez.

bu arada aynı gün http://ultrasmovement.blogspot.com/2009/09/yagmurlu-bir-gunde.html şeklinde yolladığın yazı ve şimdi de yağmurdan korunmak için çatı. Şansa bak (:

Uğur ! dedi ki...

Chao geçen önünden geçerken gördüydüm de bir türlü eleştiremediydim sitemde, ama eleştireceğim müsadenle senin sitende. Şimdi bu stad 1911 yılında yapılmış olup bu kadar sene millet hersene ıslanmış olup, rüzgarın ayazını çekmiş olup, stadın yıkılmasına bir sene kala üstünün kapatılması teklifi sponsorlardan geldiğinde bir başkanın yapacağı iş '' tamam bedava yapacaksınızda millet demez mi bu kadar kahrını çektik ıslandık son senesinde mi aklınıza geldi diye, yok der bu sene de ıslansınlar yesinler ayazı stad yıkılıyor yahu güler millet'' gülmekten öte söver millet yani.. burası türkiye 1.. versiyonu numaralandırmayı siz yapın..

Uğur ! dedi ki...

Pardon chao nereden çıktı, özür..

csyasoo dedi ki...

Konuk takım tarafını kapatmamıslar.Terbiyesizlik bence.Yapıyorsanız orayıda yapın.Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kaç senedir kapanmamıs son sene aradan 1 sene gecmeden yıkılacak stad yaptıkları işe bak.

Adsız dedi ki...

1-yeni açıkta taraftarımız ıslanırken deplasmanda çatı var diyecektiniz.

2-stad yıkılınca çatıyı florya ya taşıyacaklarmış.

arnawut dedi ki...

csyasoo
sence deplasmana giden taraftar için çatı olup olmaması önemli mi? Yeni açıkta taraftarımız ıslanırken biz gidip i.ne fenevli birini mi korucaz!
Aslantepe full kapalı ozaman ısıtırız onları...

ayrıca,
eski açıkta olmazsa kapalı var u\m,pankartlar için...

Adsız dedi ki...

At şeyine sinek konmuş gibi durmuş. Bunca yıllık stad tam yıkılcakken alt katlar loca olup deri koltuklar getirtiliyor, eski açık kapatılıyor ama kombineler hala teslim edilmiyor? Ee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama?

gözbek dedi ki...

Muhtemelen o direkler geçici olarak oradadır, asıl taşıyıcılar konduktan sonra kalkacaktır.

Eski açık yıkılıp yeni tribün yapılırken de herkes yeni stada geçeceğiz niye yapılıyor demişti. Galatasarayın yeni stada geçeceği falan yok Samiyenin eksiklerini düzeltmeye devam...

Adsız dedi ki...

@arnawut

nası bi anlayıştır bu ya fenerimi ısıtıcam ben filan ya doru düzgün stadımız olsun die düşünmeyin hala şu işte bile fanatizm yapın .. uyutulmaya devam samiyende oynamaya devam stad hikaye olcak bu gidişle

Blog Widget by LinkWithin