25 Kasım 2009 Çarşamba

Hıncal'dan Bombalara Devam



Bu adam gazı kimden alıyorsa alıyor, bir başlayınca sallamaya, kimse önüne geçemiyor, sınır yok barikat yok, engel yok, yok yok yok... Bu sefer de Fenerbahçe ve Alex'e sarmış, sallamış da sallamış... Aşağıdaki satırlarda övdüğü hagi'ye de sallamış olduğunu ufak bir internet araştırmasıyla bulmanız mümkün ama ben o kadar zaman ayırmayacağım, zira Hıncal uluç'u artık tanımayanımız yok: "Herkes beğenirken, eleştir de kim olursa olsun"... Buyrun Alex hakkındaki sözlerine:

"Tırnağı olamaz Alex, Hagi'nin!.. Hagi'nin klasını dünya kabul etmiş. Hagi dünyanın gelmiş geçmiş oyuncularının, Pele dahil, Maradona dahil, Platini dahil, olduğu listede. Gelmiş geçmiş en iyi 10 numaralardan bir tanesi. Hagi'yi seyretmek bir zevk. Hangi takımda oynarsa oynasın. Sana karşı oynasa bile. Alex kim ya!.. Şu Galatasaray'ın kötü Elano'sunun direkt oynadığı Brezilya Milli Takımı'na çağrılmıyor. Roberto Carlos torpil yapacakmış da bilmem ne!."

Ve bu da Fenerbahçe hakkında:

"Yok ya!.. 3. gol ofsaytmış. Fenerbahçe, Beşiktaş'ı yenerken neydi durum? Fener'in golü ofsayt değil miydi, yediği golde faul yok muydu? Galatasaray'ın penaltısı ne oldu? Yani Fenerbahçe'nin lehine olunca bir şey yok, 'Fener aslanlar gibi yeniyor Galatasaray'ı.' Beşiktaş, Fener'i yenince 'Vay penaltı verilmedi', 'gol ofsayttı', ağlamalar!.."

4 yorum:

Selocan dedi ki...

Dün de Rijkaard'a Hoca değil futboldan anlamıyor demişti.

Rijkaard futbolu futbol yapan adamın 1 numaralı öğrencisi. Rijkaard futboldan anlamıyor, Cruyff futboldan anlamıyor Hıncal Uluç anlıyor öyle mi?

muhder dedi ki...

bir yazarımız evet sadece bir yazarımız bir kere bir olaya farklı bir açıyla yaklaşsın. alex-hagi kıyaslaması hakkında 31430294893204802. yazı bu sanırım. fırsatı olursa kendisini bile eleştireceğini düşünüyorum. "hıncal mı, peh peh, eh eh" diye giden bir yazı...

oneblood dedi ki...

bende hıncalı sevmem hatta yüzümü görsem çeviririm ama şu yazısında yalan yanlış söylediği pek bir şey yok. hele 2. paragrafa dikkat.

muyek dedi ki...

Hincal efendiye gore bir allahin kulu futboldan anlamiyor. Fatih Terim Adanali, Lucescu Romanyali Cingene, Rikaard bilmem ne ulan birine de de ki kardes sende iyi teknik direktorsun.

Her halta elestiri getiriyorsun ama senin futbol backgroundun nedir be hincal uluc? Top gorsen bomba diye firlatir atarsin.. Sen bagla fularini bogazina , ver eline kirbaci sweat heartin manken kiza , yapin fantezinizi.

Blog Widget by LinkWithin