21 Ekim 2011 Cuma

Duyarlı Olalım

Bugün mail kutumu açtığımda bir çok önemsiz mail arasından aşağıdaki maili okumak beni tekrar bloguma dönmeye itti. Murat Kantar isimli dostumuz şehit ailelerine destek adına bir maç yapılmasını önermiş, kendisinin mailini virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz, fikrinin de destekçisi olacağımızı belirtiyoruz...

Hepinizin bu konuda duyarlı olacağını ümit ederek mail atıyorum. Yazdıgım yazı tam olarak düzgün olmayabilir. İsteyen istediği gibi düzenleyip yayınlasın bu çağrıyı. Lütfen duyarlı olalım.
Önceki gün yaşananlardan sonra yüreklerimizdeki yangın tarif edilemez boyutta idi. Yavaş yavaş küllenmeye başladı bile bu yangın. Hayat devam ediyor. Ama lütfen o şehitlerin geride bıraktığı yavruları unutmayalım. Onların hayatlarını yeniden aydınlatmak için elimizden ne geliyorsa yapalım.Buradan futbolcu kardeşlerimize, abilerimize sesleniyorum.
İnanıyorum ki birçoğunuz çeşitli yardımlar yapıyorsunuz. Sizlerden beklentimiz bütün gücünüzü, arkadaşlıklarınızı kullanıp İstanbul'da ya da istediğiniz başka bir şehirde geliri tamamen bu şehitlerin yavrularının okuması için kullanılacak bir gösteri maçı düzenleyin. Arda, Hamit, Nuri, Tuncay ve diğerleri getirin buraya bütün isimleri. Sizin yapacağınız bu iyilik sayesinde bu taraftar da o çocuklara bir iyilik yapmış olsun.Çünkü biliyoruz ki bazıları sadece konuşur yardım yapmaları için ancak böyle bir faaliyet gerekir. Durmayın duyarlı olun.

2 yorum:

selaminko dedi ki...

tesekkür ederim. su ana kadar yayınlayan bir sen varsın. tesekkür ederim.

ultras/Movement dedi ki...

Boyle bir aktivitenin gerçekleşmesi için bir paydamız olursa, ne mutlu bize...

Blog Widget by LinkWithin