18 Mart 2012 Pazar

Derbi ve Galatasaray Taraftarı

Maçtan bir gece evvel... Kadıköy ve Samandıra'da sarı kırmızı meşaleler yanıyor, pankartlar asılıyor, "Galatasaray" tezahüratları gecenin sessizliğini festival coşkusuna çeviriyor...






Maça 5 saat kala Florya'da 10 binden fazla inanmış taraftar "Şampiyon" nidalarıyla uğurluyor takımı Kadıköy deplasmanına.






Derbide son dakika galibiyeti kaçırmış Galatasaray'ı, evinde yine binler karşılıyor, yolcu ettikleri "Şampiyon" tezahüratlarıyla.






2 yorum:

sallanyuvarlan.blogspot.com dedi ki...

Bununla mı övünüyorsunuz? Çocukluk işleri sadece..bu başka takım da olsa aynısını derdim.. Mecidiyeköyde orta parmak yapan sonrasında atkısını kaptıran galatasaraylıya da selamlar olsun ve 1 fenerliye 6- 7 galatasaraylının ''çıkarmazsan döveriz ''ve sonrasında kaçması da detaylar arasında.. bir de Ultraslan kendini feshetsin,hani ultras kültürü ya.. ilk maddelerini unutmuşlar... bunu yayınlar mısın bilmem bu arada...

Adsız dedi ki...

Bizim taraftarımızı şirketleri , başkanları değil takımını tutar. MASKELİ Baloya değil, maça gider. Takımı iyi oynayınca da doğal haliyle sevinir. Bununla mı övünüyorsun demişsin ya , pek saygıdeğer taraftar grubunuz yapmadığı , yapamadığı işi yapmış gibi duyurunca sonrasında elbet birşeyler olur.
Birde bazı internet forumlarında görüyorum. Bizim 3d koreografi pek hoşlarına gitmiş sanırım. Feyz alıp bir tanede onlar yapmaya çalışmışlar ama stada sokamamışlar. Zamanla olur. Pankart açmayı bilmeyen taraftardan 3d koreografiye. ultrAslan iyi eğitiyor sizi , ufkunuzu açıyor. Feshedilse ne yapcaksın :)

Blog Widget by LinkWithin