20 Mart 2012 Salı

Galatasaray:0-1:Sivasspor

Bu pozisyonun üstüne maç yazısı yazmak mı?
Benim çocukluğumdan beri bildiğim futbol ile Mustafa Kamil Abitoğlu'nun futbol kuralları birbirinden oldukça farklı...
Ve Abitoğlu'nun futbolu gecenin sonucunu resmileştiriyorsa, bize söz düşmez...


Maç: Galatasaray – Sivasspor
Yer: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
Tarih: 20.03.2012 Saat: 20.30
Hakem: Mustafa Kamil Abitoğlu, Serkan Akarca, Asım Yusuf Öz - Hakan Özkan
GalatasarayUfuk Ceylan, Emmanuel Eboue, Tomas Ujfalusi, Semih Kaya, Hakan Balta, Aydın Yılmaz (Dk.46 Sabri Sarıoğlu), Selçuk İnan, Engin Baytar (Dk.77 Sercan Yıldırım), Albert Riera (Dk.58 Emre Çolak), Necati Ateş, Milan Baros
SivassporAtilla Koca, Ziya Erdal, Mehmet Nas (Dk.90 Cihan), Kadir Bekmezci, Erman Kılıç, Eneramo, Cerny (Dk.67 Pedriel), Faty, Navratil, Murat Akça (Dk.83 Rajnoch), Uğur Kavuk
Sarı KartlarDk.52 Tomas Ujfalusi, Dk.61 Selçuk İnan (Galatasaray), Dk.18 Faty, Dk.20 Uğur Kavuk, Dk.75 Erman Kılıç (Sivasspor)
GolDk.48 Erman Kılıç (Sivasspor)

4 yorum:

özgün dedi ki...

galatasaray bu pozisyona muhtaç kalacak kadar kötü oynamamlıydı. 2.yarı maçı kazanmak için hiçbir şey yapılmadı. bence sırf bu pozisyon yüzünden maç yazısı yazmamak ilginç, çünkü maç boyunca enteresan iniş çıkışlar oldu takımda. ayrıca hakem ujfalusiye de ikinci sarıdan kırmızı vermedi, bu açıdan bakarsak sadece hakemi suçlamak saçma.

ultras/Movement dedi ki...

Maç içinde hakem, oyunun öyle içindeydi ki, iki takım adına da vermediği bir çok pozisyon ile oyuncuların dikkatini bozdu, oyuna motivasyonunu bitirdi ve bu pozisyon herşeyin üzerine tüy dikme oldu.

ERKUT dedi ki...

Pozisyon penaltı lakin Galatasaray'ın koskoca 90 dakika boyunca kazanabilecek bir performans sergilemesi ve bu pozisyonda hakemin yanlış kararına sığınmaması gerekirdi. Sivasspor takımında Erman Kılıç'ın son paslarda bir türlü doğru ritmi bulamadan çok sert yada çok yavaş pas vererek pası alan oyuncunun vuruş pozisyonu dışında topla buluşturması yüzünden bir çok pozisyonu heba etmesi maçın sonuna dek sezonun en kötü Galatasaray'ını oyunda tutması maçın özetiydi.

Adsız dedi ki...

hakem gerçekten kötü yönetti maçı. sivasa olan sempatim şu son olaylardan sonra iyice gitti ama umarım hakettikleri bir başkanla birlikte başarıyı yakalarlar.

Blog Widget by LinkWithin