17 Şubat 2008 Pazar

FA CUP


FA Cup'ta dün yine bir sürpriz gerçekleşti ve "liman işçilerini" kupanın dışında kaldı. Benitez, takımla oynamayı zaten çok sever malumumuz, Cumartesi günü de Gerrard'ı yanında oturturken, Torres kadroda bile yoktu, durum böyle olunca da Barnsley de sağlam savunma yapıp bir de 90 da gol atarak Pazartesi günkü kuraya katılmaya hak kazandı. Bir de kupaya ayrı takım lige ayrı takım geyiği vardır, nefret ederim. Senin 25 küsür topçundan en iyi onbirin vardır, nerede olursa olsun çıkaracaksın oynatacaksın, o taraftar kimin oynadığına bakmaz, kazanacak 11 ister sahada, kaybedersen hele hele kupa gibi telafi şansın yoksa, işte o zaman "suçlanırsın"... The Sun'da güzel demiş Benitez için "artık endişeleneceği kupa sayısı bir eksik"...
Bu da maçın kadroları:

Liverpool: Itandje, Finnan, Carragher, Hyypia, Riise, Benayoun, Lucas (Gerrard 75), Alonso, Babel (Kewell 69), Kuyt, Crouch

Yedekler: Martin, Pennant, Arbeloa. Kart: Alonso, Carragher. Gol: Kuyt 32.

Barnsley: Steele, Hassell, Souza, Foster, Kozluk (Van Homoet 60), Devaney, De Silva, Howard, Leon (Campbell-Ryce 71), Ferenczi, Nardiello (Odejayi 55).

Yedekler: Coulson, Togwell. Kart: Van Homoet. Gol: Foster 57, Howard 90.

Manchester United ise 76 kişinin önünde Arsenal'ı iyi tokatladı :4-0. Geçen hafta City'e yenilmişlerdi, biraz üzerlerine fazla gelindi ki "topçulara "iyi patladılar. Gol perdesini Rooney açtı, iki gol atan Fletcher kapadı. Ligte, şampiyonluk yarışı yaptıkları Arsenal'e de "gözdağı" verdiler.

Man Utd: Van der Sar, Brown, Ferdinand, Vidic, Evra, Fletcher, Carrick, Anderson (Scholes 72), Park, Rooney (Saha 71), Nani

Yedekler: Kuszczak, O’Shea, Tevez. Kart: Ferdinand, Rooney, Fletcher. Gol: Rooney 15', Fletcher 19' & 73', Nani 37'

Arsenal: Lehmann, Justin Hoyte, Gallas, Toure, Traore, Eboue, Fabregas (Flamini 70), Silva, Hleb (Adebayor 70), Eduardo (Senderos 71), Bendtner.

Yedekler: Fabianski, Clichy. K.Kart:: Eboue (49). Kart: Eduardo, Silva, Adebayor.


Londra'da ise her şey "güllük gülistanlık". Liverpool'un aksine zayıf rakip demeden işi ciddiye alan "mavililer", 3-1 ile kupada yoluna devam ediyorlar. Lampard için farklı anlamı vardı bu karşılaşmanın, Chelsea forması ile 99 gol atmıştı ve "100" sayısına ulaşma şansını da 17. dakikada kullandı, 100 olmuşken +1 neden olmasın dedi, 59 da 101. golünü kaydetti. Tabii, antrenörü de çok mutlu "hemen sözleşme yapalım, 200 neden olmasın" kelimeleri çıkmış ağzından maç sonu.

Chelsea: Cudicini, Ferreira, Ben-Haim, Terry, Bridge, Sidwell (Shevchenko 75), Obi, Lampard (Essien 81), Kalou, Pizarro (Anelka 85), Sinclair.

Yedekler: Hilario, Carvalho. Gol: Lampard 17' & 59', Kalou 71'

Huddersfield: Glennon, Sinclair, Clarke, Page, Williams, Collins, Brandon, Holdsworth, Berrett (Schofield 85), Beckett (Booth 80), Jevons (Kamara 73).

Yedekler: Eastwood, Mirfin. Gol: Collins 44'


Diğer maçlarda ise Bristol Rovers, Southampton'ı 84' Lambert'ın golüyle 1-0 ile geçerken, geçerken, Coventry iç sahada West Bromwich'e 5-0 la mağlup oldu, Cardiff City de 2-0 la Wolverhampton'u geçerek Pazartesi günü çekilecek kurada yer alan takımlar arasına adını yazdırdı:

1 Bristol Rovers
2 Cardiff City
3 Sheffield United or Middlesbrough
4 Barnsley
5 Manchester United
6 Preston North End or Portsmouth
7 West Bromwich Albion
8 Chelsea

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin