22 Eylül 2010 Çarşamba

ultrAslan'ın Aslantepe'deki Yeri

Aslantepe'de çalışmalar sona ererken, ultrAslan'ın da hangi tribünde yer alacağı ultraslan forumda belli oldu. Buna göre ultrAslan ve tüm alt gruplar Kuzey Kale Arkası Tribünde yer alacak... hayırlı olsun derken, buyurun açıklamaya:



2010-2011 sezonunun 2.yarısından itibaren, yeni stadımızda tüm alt gruplarımızla birlikte, Pegasus Kuzey Kale Arkası Tribün (Eski Açık-Alpaslan Dikmen Tribün) 1.kat (en alt kat) da yer alacağız.

Öncelik olarak, Pegasus Kuzey Kale Arkası Tribün (Eski Açık-Alpaslan Dikmen Tribün) 1.kattan kombinelerimizi alacağız.Bu tribünün diğer katlarından da imkanı olanlar kombinelerini alabilirler.

Pegasus Kuzey Kale Arkası Tribün(Eski Açık Alpaslan Dikmen Tribün)’de yerlerin tükenmesi durumunda diğer öncelikli tribünümüz Güney Kale Arkası Tribün 1.kattır.

Ayrıca, ekonomik durumu iyi olan ultrAslan’lar da diğer tribünlerden kombinelerini ayırtmaktadırlar.

Galatasaray’ımızı daha iyi destekleyebileceğimize, tribün performansımızı etkili bir şekilde gösterebileceğimize, tribünün sahaya olan yakınlığının da bu koşullara artı olarak eklenebilmesine olan inancımızdan dolayı bu kararı almış bulunmaktayız.

Ekonomik anlamda herkesin bütçesine uygun bir şekilde kombine alabilme imkanı da Pegasus Kuzey Kale Arkası Tribünü (Eski Açık-Alpaslan Dikmen Tribünü) tercih etmemizdeki en önemli sebeplerden biridir

Ayrıca, diğer tribünde deplasman seyircilerinin bulunacak olmasından dolayı oluşacak yaklaşık 2500 kişilik bir tribün boşluğu ve buna bir de güvenlik boşluğunun da eklenmesiyle birlikte oluşacak yaklaşık 4000 kişilik boşluk da bu kararı almamızda en önemli etkenlerden biridir.

Alınan bu kararın hepimize hayırlı olmasını ve yeni stadımızla birlikte, Galatasaray’ımızı en iyi şekilde destekleyerek yine en büyük zaferlere birlikte imza atmayı diliyoruz.

Saygılarımızla

ultrAslan

2 yorum:

TA dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
TA dedi ki...

neyse umalım ki yeni stadla birlikte birşeyler değişir sabri kardeşim.

Blog Widget by LinkWithin