20 Ekim 2010 Çarşamba

Fatih Terim'e Resmi Teklif


NTVSpor'un gece geç saatlerde geçtiği son dakika haberine göre Galatasaray yönetimi Fatih Terim'e takımın başına geçmesi için resmi teklifte bulunmuş. Hocanın kararı bilinmiyor ama hep söylediği"Bir takımın başında hoca varken transfer görüşmem" prensibi dahilinde şu an Rijkaard daha takımın başındayken, teklife "Teşekkür ettiği" zannediliyor. Eğer bu gece görüşmesinden olumlu sinyaller aldıysa yöneticiler, bugün Rijkaard'ın görevden alındığı haberini medyaya açıklarlar ve İmparator da Perşembe günü Florya'da tekrar boynunda düdüğü, kafasında şapkası sarı-kırmızılı eşofmanlarla arz-ı endam eder...

Hayırlı olsun Galatasaray camiasına...
Hoşgeldin İmparator yuvana...

Bugün yarın kulüpte sıcak saatler yaşanacak belli, bu işler netleştiği anda daha detaylı bir yazı yazarız artık...

2 yorum:

iSonKa dedi ki...

daha birkaç yıl önce arkasından tef çalınan td'lere, şimdi imparator sıfatıyla karşılıyor gs taraftarı.taknik direktörü kovdurmak için mücadele etmeyen haysiyetsizler ordusuna laf eden kimsenin olmaması çok üzücü.

A . A dedi ki...

total futbol aşıkları, moden futbol rijkaard'la oynanır siz anlamazsınız diyenler, bir anda futbol romantiği haline gelenler "imparator gelecek dertler bitecek" konumuna ulaştılar ya şaşırıryorum cidden. florya'da yeniden orman kanunları.

tefe tutarak, teneke bağlayarak gönderdiğiniz fatih terim'i imparator gelecek dertler bitecek diye karşılayanlara gerçekten üzülüyorum.

Blog Widget by LinkWithin