11 Mayıs 2009 Pazartesi

10 Puan Fark


"Adnan Polat bu sene Hakan Şükür’e futbolu bıraktırmamış olsaydı bu takım 10 puan farkla şampiyondu, UEFA Kupası’nı da kesin alırdı"

Fatih Gökşen

Galatasaraylı eski yönetici


Galatasaray'ı yönetenleri eleştiriken

2 yorum:

alessandro del piero dedi ki...

şu anki yönetimden zerre haz etmem o ayrı da, kendisinin yönetici olduğu zamanlardaki çizdiği kafası basmayan adam portresine cuk oturan bir görüş olmuş bu.. hakan şükür zamanında senelerce neyi başarmışız da, bu yıl o olsaydı kupa mupa alıyormuşuz, çok merak ettim cidden.. ama bir açıdan haklı denebilir belki de, eğer yönetim geçen sene hakan şükür ağabeyle birlikte hasan şaş, ümit karan ve sabri sarıoğlu gibi gerçek galatasaraylıları takımdan gönderebilmiş olsaydı bu senenin aralık ayına kadar oluşan durumdan anladığımız gibi bu takım hem avrupa'da hem türkiye'de zirvede olabilirdi şu an.. umarım son günlerdeki gelecek seneye yönelik planlanması yapılan haberler doğrudur da, o kabak tadı veren 2000 ruhu denen garabetten tamamıyla kurtulup geleceğin ruhsuz(!) ama sağlam galatasaray'ını kurma yolunda önemli adımlar atabiliriz..

sinem dedi ki...

10 puan fark vs. sadece hakan şükür'le olacak iş değil, öyle olsaydı keşke. tabi olsaydı daha iyi olurdu ben hala buna inanırım. ama yine de, yeni yönetimi eskisinden daha çok sevsem de, şu adam daha iyi şimdiki birçok yöneticiden. bence.

ribery'nin sürpriz çıkışı sonrasında ona yakıştırılan "bonus" lakabına karşılık bir maçtan sonra "bizim bonus da iyiydi bu akşam" demişti, o yeter.

Blog Widget by LinkWithin