26 Mayıs 2009 Salı

İkinci Ligin "En"Leri


Sürekli gazetelerde yeni adıyla süper lig, eskilerin birinci liginin "en"leri konuşulup duruyor, zaten göz önündeki topçulara çeşitli çeşitli ödüller ve sıfatlar layık görülüyor. Ama, hemen onların aşağısındaki küme hakkında pek bir şey yazılıp çizilmiyordu bir kaç seneye kadar. Endüstriyel futbolun elini attığı "ikinci" ligte önce maçlar "paralı" kanaldan yayınlanmaya başladı, sonra lige para babası bir şirket ismi kondu ve yine aynı şirketin ismini daha geniş kitlelere lanse etmek için düzenlediği bir "Yılın En İyileri" ödül töreni gerçekleştirildi bu gece... Boğaz kenarındaki hotelerden birinde yapılan ödül töreninde, sezonun en leri şu şekilde sıralandı:

En Centilmen Takım Ödülü
Boluspor

Yılın Genç Yeteneği
Rıdvan Şimşek (Karşıyaka)

Kurumsal Başarı Ödülü
Altay

Yılın Teknik Direktörü
Coşkun Demirbakan (Diyarbakırspor)
Yılın Futbolcusu
Sezer Öztürk (Manisaspor)

Yılın 11'i
Ufuk Ceylan (Manisaspor), Evren Kürkçü (Kasımpaşa), Ferhat Öztorun (Manisaspor), Güven Varol (Manisaspor) Ersan Adem (Adanaspor), Cihan Yılmaz (Karşıyaka), Yiğit İncedemir (Manisaspor), Engin Öztonga (Diyarbakırspor), Sezer Öztürk (Manisaspor), Özgürcan Özcan (Sakaryaspor), Sertan Eser (Kasımpaşa)

Yılın Spor Kulübü
Manisaspor

Play-Off'ların en değerli oyuncusu
Erhan Küçük (Kasımpaşa)

Ödüle layık görülen Sertan, Rıdvan Şimşek, ferhat, Coşkun hoca hakkında uzun uzun yazılar yazabilirim ama şu an buna vaktim yok... Belki Göksel bu işe el atar... Olmazsa, yaza ikinci lig dosyası yaparız, nasılsa "yalan" transfer haberleri arasında "adam" gibi yazılara hasret kalacağız...

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin