2 Mayıs 2009 Cumartesi

Barçaladı:2-6*






Real Madrid:2-6:Barcelona
Higuain 14',Ramos 56'/Henry 18'&58', Messi 35'&75, Puyıl 20',Pique 82'


Yoruma ne gerek var, skor herşeyi açıklıyor zaten, ama biz kıyısından köşesinden dokunalım biraz maça... Sen kalk ezeli rakibini deplasmanda güle oynaya yen, hem de 6 gol at, bir de attığın kadarını kaçır... Bu yetmiyormuş gibi sezonun 100. golünü de rakip tribünler önünde kutla... Sonra da boğaya arenada her türlü işkenceyi yapan matador misali, ufak ufak paslarla, kurduğun üçgenlerle beyaz formalıları "ortada sıçan" misali koştur, hınzırca kafa bul... Bu maç kupa maçı olsaydı ve Katalanlara 10 gol lazım olsaydı, onu da yaparlardı bu gece şüphesiz... Real ilk golü atıp öne geçince, hemen İspanyol televizyonundaki yönetmen puan farkının bire indiğini gösterdi ama ne Reallilerin sevinmesine fırsat verdi Barcalılar, ne de puan hesapları yapılmasına ve arka arkaya attıkları gollerle ipleri ellerine aldılar. Birleşmiş Milletler gibi olan Real Madrid, defansının arkasına atılan her pas tehlike oldu, her 3 tehlikeden biri de gol oldu... Messi biraz daha şanslı olsaydı skor 8 olur, Henry sakatlanmasa 10 olurdu... Bereket ki yarın tatil de Realliler işlere gitmeyecekler ve bu skoru hazmetmeye zamanları olacak... Yarın demişken, bu maçtan sonra yarın gece oynanacak olan "yerel derbimizden" heyecan bekleyenimiz kaldı mı?

Real Madrid: Casillas, Ramos (72' Van der Vaart), Cannavaro, Heinze, Metzelder, Lass, Gago, Robben (79' Garcia), Marcelo (59' Huntelaar), Raul, Higuain
Teknik Direktör: Juande Ramos

Barcelona: Valdes, Pique, Puyol, Alves, Abidal, Xavi, Iniesta (85' Bojan), Toure (85' Busquets), Eto'o, Messi, Henry (61' Keita)
Teknik Direktör: Pep Guardiola


*Başlık petit'e ithaf olunur...

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin